Seedet gruppe - de råeste opp Stoltzen !
torsdag 21. september 2017 22:14

Også i år samler vi de aller beste damene og herrene til å avslutte seedet gruppe. Vi har vurdert de vi har mest tro på.

 

I dameklassen blir det nok en durabelig duell mellom Kometen Karoline Holsen Kyte(Førde) og Gulars frontløper Eli Anne Dversdal som igjen er med etter skadefravær i fjor. Fremadstormende Karoline må kanskje finne seg i et favorittstempel etter seieren i Skåla rett Opp og vil definitivt løpe raskere enn sin gamle Stoltzerekord på 11.31(2012). Bak disse to har vi  gode kjenninger i Stoltzen som vil kjempe til siste krefter for å kapre en 3.plass...og kanskje en overraskende 2.pl: Erfarne Anita I.Lilleskare og Therese Sjursen skal langt ned i kjelleren for å holde unge Christina Hopland bak seg. Dagsformen vil avgjøre!

Blant herrene er det nok en gang duket for den store duellen mellom Thorbjørn Ludvigsen og Stian Angermund-Vik. Stian har yppet seg de siste årene, men i fjor var Thorbjørn nok en gang suveren med ny rekord. Stian har imidlertid utviklet seg ytterligere i år og har flere topplasseringer i internasjonale motbakkeløp og ikke minst fra Skåla Rett Opp(seier). Men hvem av disse to Stoltzespesialistene har klart å finpusse Stoltzeformen best og hvem vil mest? Og så har vi et kobbel med outsidere som mest sannsynlig må slåss om tredjeplassen: Stian Aarvik, Joel Dyrhovden, Gustav Iden, Marius Vedvik og ikke minst årets friidrettskomet Jakob Ingebrigtsen. Stian har gjort finfine forbedringer hvert år siden 2009 og senker han tiden med 8-10 sekunder i år igjen så snuser han på på den attraktive 2.pl. Joel gjorde et lite comeback i fjor og vi regner med at han har tatt nye skritt mot toppen i år. Stian vet vi presterer når dagsformen sitter, triatlonstjernen Gustav Iden er nok meget lysten på å vise at all treningen han legger ned også gir resultater i umulige Stoltzen og Marius Vedvik med pers 9.08 fra 2015 kan overraske i come-back'et. Og hva med stortalentet Jakob? Han bør kunne løfte seg fra fjorårets 9.14 til under 8.40?

Møt opp og vær med på heiabrølet når det avgjøres hvem som kan kalle seg for Stoltzedronning og Stoltzekonge. Det hele avgjøres fra 12.30 til 13.10 på lørdag.

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)