Info til individuelle

Påmelding individuelle løpere 2017

Også i år kan løpere velge mellom fredag 29. september og lørdag 30. september når de kjøper startnummer. 

Vi har ikke venteliste for individuelle (kun grupper), men onsdag den 30.august 2017  kl 07:00 er det mulig å kjøpe ledige startnummer via påmelding på www.stoltzen.no. Det var flere hundre startnummer til salgs denne datoen ifjor. 

 

 

1) Onsdag 7. juni 2017, kl 07:00 (kun for deltakere med flere enn 10 starter, og kvalifiserte løpere til seedet gruppe)

 

Fra og med onsdag 7. juni 2017, kl 07:00 kan løpere som har deltatt minst 10 ganger tidligere melde seg på.

Det samme gjelder løpere som er direkte kvalifisert til seedet gruppe (bedre enn 11:00 for herrer, og 13:00 for damer). Systemet er laget slik at kun løpere som ligger inne i databasen med minst 10 deltagelser eller har løpt på god nok tid de siste tre år, kan melde seg på fra 7.juni

(se stoltzestatistikken). 

 

2) Torsdag 8. Juni 2017, kl 07:00 - alle andre løpere

 

Siste frist for endring av navn

Siste frist for å endre navn, og melde seg på er fredag 22. september 2017. 

Endringer sendes via e-post  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Det er altså ikke mulig å endre navn/løper etter 22. september 2017. Dette må vi gjøre for å ha riktige lister når startnr skal hentes og for å sikre riktige resultatlister.


Det er strengt forbudt å  løpe på annen løpers startnummer/starttid.

Løpere som gjør dette vil bli slettet fra resultatlisten og selvsagt ikke få løpet registrert i statistikken.


Påmeldingsprosedyre

Stoltze-ID

Alle som skal melde seg på til Stoltzekleiven Opp må ha en egen Stoltze-ID. Alle løpere som har deltatt tidligere har en Stoltze-ID. Du kan sjekke om du ligger i databasen med en Stoltze-ID på påmeldingssiden for individuell påmelding ved å søke på ditt navn. Dersom du ikke ligger i databasen kan du registrere deg i databasen allerede nå ved å følge linken for registrering av ny løper på påmeldingssiden.

Hvis du finner at du har flere Stoltze-ID, vennligst meld ifra til oss hvilken ID du vil beholde på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  

Påmelding

Det er kun mulig å melde seg på på internett via linken "Påmelding individuelle".  Påmelding via e-post eller telefon kan dessverre ikke behandles. 

  • Påmelding: Se eget menyvalg under fanen "Påmelding".

  • Kvittering: Når du har valgt starttid får du tilsendt en kvittering til den e-postadressen du oppgir i påmeldingen.  Hvis du ikke får kvittering er du enten ikke blitt påmeldt eller at oppgitt e-post adresse er feil. Sjekk dette nøye.

  • Betaling: I kvitteringsmailen følger betalingsanvisning.  Husk å bruke det KID-nr som oppgis ved betaling, ellers blir betaling ikke registrert og du kan miste plassen.

  • Startkontingent: I år er prisene kr 395,- for de over 18 år, og kr 230,- for de som er 17 år eller yngre.

  • I Startkontingenten er det inkludert startlisens kr 40.   Norges Friidrettsforbund har innført startlisens for alle mosjonsløp.  Se også www.friidrett.no/lisens for mer informasjon om ordningen. For spørsmål: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .  Vi har valgt å integrere engangslisens i startavgiften. For utøvere som har helårslisens, og som ønsker å få refundert engangslisensen er det utviklet en elektronisk løsning for dette. Denne finner du på https://response.questback.com/norgesfriidrettsforbund/tilbakebetalinglisens/

  • Dersom løpet må avlyses pga, uvær, alvorlige skader på løpere eller andre uforutsette hendelser, refunderes ikke betalt startkontingent.
Sist oppdatert ( tirsdag 06. juni 2017 13:52 )
 

StoltzeBilder

I år ble det tatt nesten 20.000 bilder av våre tøffe Stoltze-løpere. Hvorfor ikke ta vare på minnene med et bilde, et lerret eller en kopp?

Stoltzekleiven Opp 2018

Stoltzekleiven Opp 2018 vil gå fredag 28. og lørdag 29. september. Påmeldingen åpner i april/mai.

#stoltzen på Instagram

SMS Treningslogg

21/3Knut O. Huseby23.50
18/3Linn Kristin Eidsvik30.00
17/3Ove Andre Ostad23.07
16/3Frank R. Olsen19.51
11/3Knut O. Huseby29.27
10/3Ove Andre Ostad24.20
5/3Frank R. Olsen20.20
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I sommersesongen trekker vi ukentlig premier fra alle som benytter enten SMS Treningsloggen eller loggboken på toppen av Stoltzen. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Skoleløpene i Stoltzen

Varegg arrangerer årlig skoleløp i Stoltzen for rundt 2000 elever i regi av Varegg sitt Storbyprosjekt, som støttes av FYSAK enheten i Bergen Kommune. Vi inviterer de sentrumsnære skolene, og klassikeren "Rotteræset" (Rothaugen ungdomsskole) er prosjektets høydepunkt. Booking av skoler til årets skoleløp foregår i april/mai. Interesserte skoler bes ta kontakt via e-post: skolelop@stoltzen.no.

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

stoltzelaug sponsor_15_06_15

 

 

 
 
lplabbet logo_190px 
 
abb-188

 

 

Arenareklame

 

TV2 sumo_130

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

 

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)