TV - Aksjonen: Magnus MidtbĂž og Sindre Hoff lĂžp for de som er i krig og konflikt
fredag 23. september 2016 16:04
PÄ T-skjortene til Magnus MidtbÞ og Sindre Hoff stÄr det: «Jeg lÞper for de som er i krig og konflikt». De stiller opp i Ärets Stoltzen Opp for Ä skape blest rundt og synliggjÞre Ärets Tv-aksjon som gÄr til RÞde Kors nÞdhjelpsarbeid. Inni bÞssen bar de med seg en vannflaske, bandasjer og litt niste. Det er en symbolhandling for Ä vise hva altfor mange mennesker i konfliktomrÄder er avhengige av Ä fÄ som nÞdhjelp for Ä overleve: medisinsk hjelp, rent vann og mat.

Hjelpe sivile ofre for krig og konflikt

Årets Tv-aksjon gĂ„r til 9 land hvor RĂžde Kors pĂ„ forskjellige mĂ„ter er involvert i arbeid for Ä hjelpe sivile ofre for Krig og Konflikt. Magnus sier at han er glad for Ă„ kunne bidra til Ä promotere Ă„rets tv-aksjon, han fĂ„r ikke sĂ„ mange slike henvendelser, og lĂžper med glede de mange trappetrinnene opp Stoltzen for Ă„ fremme en innsamling som redder sivile liv.

EM-deltaker i randonee

Sindre Hoff, som har deltatt i EM i Randonee, og lÞpt pÄ den svÊrt gode tiden 8.52 i Stoltzen for noen Är siden, lÞp i dag pÄ formiddagens hittil beste tid i herreklassen: sterke 9.36. Han har lÞpt Stoltzen noen ganger i ung alder, og deltok ogsÄ flere ganger nÄr han bodde i Sandviken. Det er litt nostalgisk for Sindre Ä lÞpe her i byfjellene igjen, hvor han har lÞpt mange fine treningsturer i tidligere Är nÄr han satset mer pÄ friidrett og motbakkelÞp.

Norges beste sportsklatrer

Magnus MidtbÞ har vÊrt Norges beste sportsklatrer det siste tiÄret, men pÄstÄr at han ikke er typen som liker smerte. Han kan ta kroppshevinger etter en finger, men pÄ toppen av Stoltzen var han sliten og svimmel, med blodsmak i munnen. Han Äpent hardt og fikk kjenne pÄ den berÞmte melkesyren: -LÞping stÄr aldri pÄ treningsprogrammet, og nÄ husker jeg hvorfor, sier Magnus med et smil. -Men det er gÞy, gÞy etterpÄ! Han kom i mÄl pÄ pene 14.36, og sier at det frister Ä delta igjen neste Är. Vi hÞrer en i bakgrunnen hevde at Stoltzen ikke riktig er bratt nok for klatreren Magnus, som reiser 14 timer med toget for Ä delta for Ärets TV-aksjon.

Trollveggen

Norskeruten opp Trollveggen i Romsdalen er en av klatreturene Magnus har lyst til Ä fÄ til i hÞst, men det tar en uke fÞr den rasutsatte veggen tÞrker skikkelig opp, sÄ det er usikkert nÄr det blir mulig Ä gÄ ruten. Han er ogsÄ invitert med pÄ en tur til Jordan av Mercedes for Ä klatre spir og tÄrnformasjoner ute i Þrkenen, noe Magnus karakteriserer som en guttedrÞm som gÄr i oppfyllelse.

Tekst: NjÄl Larry Kvendseth Link til Ärets Tv aksjon: http://blimed.no Konto: 83800809005
 
Magnus MidtbĂž og Sindre Hoff
 

 
 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)