Informasjon for løpsdagene
torsdag 24. september 2015 16:09

SÃ¥ er endelig dagene kommet, og stort sett "hele Bergen" er klar for Stoltzekleiven Opp, derfor kommer vi med litt informasjon som kan bli nyttig.

Sekretariat og startnummer 

Utdeling av startnummer og andre spørsmål må rettes til sekretariatet i  Vareggs klubbhus, Badstuen. Her kan det til tider være stor pågang, så beregn god tid og vær tålmodig!

Startlisten finner du her. 

Premie- og salgsbod

Utdeling av premier for rundt antall løp, samt premier trukket på startnummer kan også hentes i Badstuen. Boden selger også utvalgte kolleksjoner til de som ønsker å oppgradere garderoben. 

Salg av mat og drikke 

Vareggs Vel stiller med kafè i Badstuen, anbefaler alle å ta seg en matbit her, før eller etter løpet.

Parkering og transport

Vi åpner Mulebanen fotballbane for parkering begge løpsdagene, dette koster 50 kroner. Men vi oppfordrer alle til å reise kollektivt, bussrute 10 går helt til døren av Badstuen i Mulen. MERK! Trafikketaten har i år utvidet parkeringssone 8, og hele området er derfor "rammet" av soneparkering, så ikke stuss, ta buss!

Transport av tøy til toppen

100 meter nord for start i Fjellveien, ved trafostasjonen, tar vi imot klær som kjøres til toppen og utleveres av speiderne. Husk at transport til toppen tar litt tid, så om du ønsker at klærne skal være på plass når du kommer til toppen, bør du levere dem inn 20-30 minutter før start.

Start 

De fleste burde nå være klar over at starten er i Fjellveien. Vi oppfordrer alle til å være ute i god tid slik at man unngår å komme for sent til start, og unngår stress. Dette gir deg bedre ro til konsentrasjon og forberedelse. Husk å smile til fotografen!

Følg med på startklokken og start presis. Vi tar tid basert på starttiden som gjelder for startnummeret ditt! 

 

Da avslutter vi med å ønske alle lykke til med sitt løp, og håper dere får en sterk opplevelse! 

 

Carl Eilert Macody Lund 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)