Kjendiser og stjerner i Stoltzen
lørdag 19. september 2015 19:58
Våre to lokale kjendiser Torbjørn Ludvigsen og Stian Angermund-Vik skal utkjempe en beinhard duell om StoltzeTronen.  Stian vant i fjor med 8.15, Torbjørn har rekorden(8.06) og vil nødig gå på et tap til, men er hvem har dagen i år?
 
 

Våre nasjonale skiskytterkjendiser og brødre Johannes Thingnes Bø og Tarjei Bø er to tøffe karer som vil hate å tape når de skal jage hverandre opp den verste melkesyreløypen de noen gang har prøvd sammen.  Storebror Tarjei har erfaring fra 2011 da han sikret en god 8.plass med 9.02, men ferske rykter sier at Johannes er rå i motbakke.

Årets langrennskjendis er Vossingen Sjur Røthe, en lettbeint outsider med personlig rekord på 8.58 fra 2010.  Han er bedre trent nå, har skumle hensikter inn mot årets langrennsesong og må allerede nå vise tøffe takter.  Vi tar også med Samningen Joel Dyrhovden når vi snakker om de beste langrennsløperne i Stoltzen.  Hans personlige rekord fra i fjor på 8.34 er et ypperlig springbrett til ytterligere skjerping av tiden.  En spennende duell mellom to karer som er vant med tøffe motbakker i skiløypene. 

Årets mest berømte artist er nok vår egen Sondre Lerche.  Han er en typisk motbakkeløper, lett i steget og vi tar sjansen på å utrope han til verdens best trente gitarist/sanger/komponist.  Han starter fredag ettermiddag.

Blant damene er det i år de lokale heltinnene vi skal heie på.  Sjefen i Bergen er for tiden Eli Anne Dvergsdal med 10.14 i fjor og sikkert med skumle planer om å bryte 10 minutters grensen i år.  Hennes sterkeste lokale utfordrer er nok Vareggjunioren Christina Ellefsen Hopland, men hva kan den danske o-løperen Miri Thrane Ødum få til i "verdens bratteste løp"?
 
Eliten starter for alvor når klokken nærmer seg 13.25 og 13.54 vet vi hvem av de nevnte stjernene som kan innkassere de første plassene. 
 
 
 
 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)