Stoltz i Stoltzen
torsdag 17. september 2015 13:37

 dscn3575-470

110 år som Entreprenør og 10 år i bratthenget.

 

- Vi er et 30-tall fra bedriften som skal løpe Stoltzekleiven Opp. Det er veldig miljøskapende med slike aktiviteter som Stoltzen, Skarverennet og en sykkeltur på Rallarveien. Og det som er fint med Stoltzekleiven Opp er at alle kan ta det i sitt tempo, sier Jan-Tore Gjervik der han sitter på Stoltz Entreprenørs kontorer på Laksevåg.

Skarverennet og Rallarveien all ære, men når det nærmer seg tid for årets Stoltzekleiven Opp er det ikke fritt for at økonomisjefen lar blikket gli over mot bratthenget på andre siden av byfjorden.

Pilen på toppen er treningsmålet for langt flere enn de 30 hos Stoltz Entreprenør.

- Jeg skal vær med selv. Har vært oppe i Stoltzen noen ganger både i vår og på seinsommeren, sier han uten å røpe verken ambisjoner eller bestenoteringer fra årets «testløp».

Like før klokken 11 på lørdag 26. september kommer uansett sannhetens time. Og de skal være lett gjenkjennelige.

- I anledning at bedriften har 110 års jubileum har vi fått laget egne T-skjorter. Det er ekstra moro.

- Det var faktisk i forbindelse med 100 års jubileet vi deltok første gang, dermed har vi nå 10 år på rad med en gruppe fra bedriften i Stoltzen.

Og om det ikke er gruppepress, så er det i hvert fall konkurranseinstinkt å spore. Negative trender er aldri hyggelig enten det gjelder økonomi i bedriften eller resultater i trappeløp.

- «Googlet» meg selv for en stund siden, og første treffet som lyste mot meg var «negativ trend i Stoltzekleiven Opp». Det er ikke slikt en ønsker å se, sier Gjervik med smil om munnen.

- Klart at vi skuler litt til hverandres resultater, fortsetter han med noe mer alvor.

Men hovedpoenget er at det blir et treningsmål og en sosial møteplass utenfor kontorlokalene som til alt overmål gir nye samtaleemner ved både kaffeautomat og i kantina.

- Positivt for bedriften helt klart. Vi har folk som er fysisk aktive i arbeidet og nå får de et påskudd for å være fysisk aktive også på fritiden. Godt for den enkelte og godt for arbeidsmiljøet.

- Selvfølgelig skuler vi litt til hverandres resultater. Men om det ikke går veien, kan vi trøste oss med at vi tross alt bare er mosjonister.

Men Gjervik og gjengen i Stoltz Entreprenør kan ikke løpe fra et navn som forplikter.

 

I 2005 var gjengen fra Stoltz samlet sammen med "tidligere StoltzeKonge" Jon Tvedt. Tvedt hadde rekorden i Stoltzekleiven Opp fra 1995 til Thorbjørn Ludvigsen flyttet den med sitt fantomløp i 2013.

img 2666-470

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)