Varegg satser på 3 lag i Holmenkollstafetten
mandag 15. september 2014 20:11
Varegg har et aktivt og allsidig miljø med løpere. Om våren er stafettene en samlende aktivitet.

Varegg kvalifiserte seg til eliteklassen sist det var stafett i hovedstaden. Historieboken kan fortelle om mange sterke minner fra oppgjør i den tradisjonsrike stafetten.

Stafett er samlende og sosialt. Stafett kan være et flott mål for treningen på vårparten, eller for noen et virkemiddel til å få fart på beina.

9. mai neste år har Varegg ambisjoner om å stille tre lag i Holmenkollstafetten. Får vi den responsen vi håper på kan fire lag faktisk være realistisk. Vi må ta vare på plassen i eliteklassen. Offensive og lettbeinte veteraner må vise at alt ikke var bedre før. Damene kan vise seg å bli klubbens nye flaggskip med sin usedvanlige friskhet og løpsglede. Mix-klassen åpner for en ny og spennende kombinasjon.

Kan du tenke deg å ta del i den store stafettopplevelsen neste sesong er det bare å hive seg med. Følg med på aktivitetskalenderen eller Vareggfriidretten på Facebook.

Sprett og mye spenning i kroppen 

 

Løpsglade og blide - flott kombinasjon 

 

En drivende duo - lett når disse guttene er på laget! 

Rask levering! 

 

Strålende gjeng å dra på stafett med! 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)