Høsten med Løplabbet
fredag 08. august 2014 09:15

 

Vår gode sponsor LØPLABBET gleder seg til høstens aktiviteter.  Ekspertene til Løplabbet skal bidra med teknikkurs, Stoltzestrategi og ikke minst gode tilbud.  Allerede på tirsdag 12.august er første kurs i løpsteknikk.

Stoltzerabatter: Allerede på mandag den 11.august fyrer Løplabbet av med 20% rabatt på ASICS sko til de som deltar i årets første Stoltzekarusell.  Ta med den lille papirlappen som du får etter målgang så er du sikret 20%rabatt. Tilbudet varer en uke.  Når startnr skal deles ut siste uken før Stoltzehelgen blir det mer rabatter å få.

Stoltzestrategi: Stoltzeeksperten Joel Dyrhovden deler gjerne med andre Stoltzeentusiaster sine gode råd for optimal gjennomføring av "verdens bratteste løp".  Det å øve seg på den riktige løpsstrategien er avgjørende for å få det beste ut i konkurransen.  Stoltzen er nådeløs mot de som starter for raskt eller har for lite krefter de siste minuttene.  Løpspsykologien spiller også inn for god gjennomføring for de som satser på rekord. Joel vet mye om hva som kreves!  Følg med på stoltzen.no for nærmere info.

Løpsteknikk: Med Løplabbets fokus på kompetanse er de opptatt av betydningen til løpsteknikk for både å løpe effektivt og ikke minst redusere sjansene for skader.  Gularløperen Vidar Dahle skal også i høst guide interesserte gjennom kunsten å få til en riktig løpsteknikk.  Allerede på TIRSDAG 12.AUGUST er første kurskveld.  Hele høstens kursplan og mer info hos Løplabbet

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)