Beredskapsplan under konkurransen
onsdag 25. september 2013 09:36

 fh

Stoltzen har vĂŠrt forskĂ„net for alvorlige hendelser, men sikkerheten er i hĂžysetet. 

SÄ langt i Stoltzekleieven Opp's 32-Ärige historie, har vi heldigvis vÊrt forskÄnet for alvorlige hendelser / uhell av noe slag i forbindelse med lÞpet.
 
NÄr vi i Är passerer mer enn 6.000 startende, mÄ vi imidlertid vÊre sÄ realistiske Ä erkjenne at fÞr eller senere vil vi fÄ en alvorlig hendelse, hvor en lÞper enten fÄr et illebefinnende, faller og slÄr seg eller liknende undervegs oppover lÞypen.
 
Som arrangÞr tar vi dette svÊrt alvorlig, og vi fÞler selv at vi har gjort det som kan gjÞres for Ä kunne takle en slik hendelse sÄ godt som mulig.
 
LÞpsdagene har vi blant annet tre fÞrstehjelpslag utplassert i lÞypen (ved start, midt i og i mÄl). Hjertestarter finnes bÄde halvveis og i mÄlomrÄdet, og vi har en plan for hvordan skadde lÞpere skal transporteres ut, enten pÄ bÄre eller med helikopter (avhengig av hvor i traseen den skadde lÞperen befinner seg).
 
Dersom en alvorlig hendelse inntreffer, vil det kunne bli nĂždvendig Ă„ stoppe lĂžpet til den skadde personen er transportert bort. I spesielle tilfeller mĂ„ lĂžpet vurderes Ă„ stoppes resten av dagen.  I et slikt tilfelle vil de som blir berĂžrt av stans i lĂžpet IKKE fĂ„ anledning til Ă„ lĂžpe senere lĂžpsdagen. NĂ„r lĂžpet eventuelt starter opp igjen, vil vi mĂ„tte ta fatt i startlisten fra det tidspunkt vi da er kommet til. Dette av hensyn til den elektroniske tidtakingen.
 
LĂžpere som dermed ikke fĂ„r lĂžpt lĂžpsdagen, vil fĂ„ en ny sjanse til Ă„ lĂžpe snarest mulig kommende uke. Dette vil bli et helt enkelt arrangement.  Info om dette vil da bli lagt ut pĂ„ nettsiden. Startkontingent vil i et slikt tilfelle ikke bli refundert.
 
Vi hÄper selvfÞlgelig at det heller ikke i Är skal bli behov for vÄrt beredskapsopplegg, men vi er altsÄ forberedt dersom noe skulle skje.


 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)