SpÞrsmÄl og Svar PÄmelding 2008 (FAQ)
onsdag 03. september 2008 20:00

Det er voldsom interesse for Ärets Stoltzekleiven Opp, og vÄrt e-post team anfÞrt av PÄl PÄmelder gjÞr en kjempejobb med Ä prÞve Ä fÄ besvart alle henvendelser ut i de sene nattetimer. Dersom du ikke har fÄtt svar pÄ din henvendelse enda - ta det med ro - alt blir lest! Nedenfor finner du svar pÄ de vanligste spÞrsmÄlene.

Som det stÄr her pÄ stoltzen.no skal all e-post sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÄ aktivere JavaScript for Ä kunne se adressen . Andre e-postadresser fra tidligere Är blir ikke lest regelmessig, og du kan dermed ikke regne med Ä fÄ dem besvart. Her finner du en del av de hundrevis av spÞrsmÄl som strÞmmer inn til oss i disse dager - og svaret pÄ dem. Dersom du har sendt en forespÞrsel og svaret stÄr her, setter vi pris pÄ om du sender oss en ny melding og ber oss ignorere spÞrsmÄlet - da rykker de andre frem i kÞen!

Vanlige spÞrsmÄl - generelt

SpÞrsmÄl: Jeg meldte meg pÄ under feil bedrift / feil Ärsklasse / feil fÞdselsÄr. Kan dere rette pÄmeldingen for deg.

Svar: Det skal vi ordne i god tid fÞr den 27. september! Takk for at du hjelper oss med Ä fÄ en mest mulig riktig resultatliste.

SpÞrsmÄl: Jeg har fÄtt starttid klokken 15:57, men Þnsker Ä starte mellom klokken 10 og 11. Er det mulig Ä flytte meg til en tidligere starttid?

Svar: Vi har veldig begrenset med starttider, sÄ vi kan dessverre ikke flytte deg til en tidligere starttid selv om vi gjerne skulle Þnske at alle kunne starte pÄ de mest populÊre tidspunktene. Vi har mer enn nok problemer med Ä fÄ plass til alle som Þnsker Ä vÊre med. Flott at du fikk deg en starttid iallefall!

SpÞrsmÄl: Er Stoltzen 2008 helt fulltegnet?

Svar: Nei! Vi vurderer Ä utvide starttidspunktet slik at tidsrommet mellom 1730 og 1800 ogsÄ blir inkludert. Det gir 180 nye startplasser. I tillegg er det flere som skriver og avbestiller plasser som er feilpÄmeldt. Etterhvert som startkontingent kommer inn pÄ konto vil vi ogsÄ fÄ kontroll over hvor mange som ikke har betalt - noe som igjen vil kunne frigjÞre en del pÄmeldinger.

SpÞrsmÄl: Jeg rakk dessverre ikke Ä melde meg pÄ da de fÞrste plassene ble lagt ut. NÄr blir det start pÄ ny pÄmelding?

Svar: Mandag 8/9 om morgenen blir det lagt ut en melding om nÞyaktig nÄr det blir Äpnet for ytterligere pÄmelding (dag og tidspunkt).

SpÞrsmÄl: Jeg har meldt meg pÄ i pÄmeldingssystemet, men fikk ikke starttid og startnummer - heller ikke pÄ e-post bekreftelsen. Er jeg meldt pÄ? NÄr skal jeg starte?

Svar: Ja, du er meldt pÄ! De siste 80-100 pÄmeldingene pÄ mandag ettermiddag/kveld ble ikke tildelt starttid ved pÄmelding. Disse vil bli plassert i perioden rett etter 1610. Merk at de som meldte seg pÄ rett fÞr disse siste 80-100 bare hadde starttider rundt 1600 Ä velge mellom.

SpÞrsmÄl: Det gÄr rykter om at pÄmeldingen Äpnet fÞr mandag 1. september for noen utvalgte.

Svar: Individuell pÄmelding startet mandag formiddag klokken 1230. Ingen var pÄmeldt fÞr pÄmeldingen Äpnet for offentligheten, og alle hadde like muligheter. Tilsvarende Äpnet gruppepÄmeldingen tirsdag morgen klokken 0500, og alle bedrifter/grupper som var registrert fikk tilsendt e-post med informasjon mellom 0500 og 0600 tirsdag morgen. Ingen bedrifter var pÄmeldt pÄ forhÄnd - og alle hadde like sjanser til Ä fÄ en fin startposisjon.

Vanlige spÞrsmÄl - betaling

SpÞrsmÄl: Er det mulig Ä fÄ et KID for mine 3 betalinger?

Svar: Det er dessverre ikke mulig Ä slÄ sammen flere betalinger til en. Vi hÄper du kan betale oppgitte belÞp hver for seg med oppgitt KID-nummer.

SpÞrsmÄl: Jeg betalte i dag kr. 300,-. Gjelder "Hans Hansen" og "Ole Olsen".

Svar: Vi kontrollerer automatisk alle pÄmeldinger mot innbetalt KID-nummer. Betaling uten KID-nummer vil ikke bli bli registrert i systemet vÄrt. Hvis du nÄ har betalt uten Ä fÞlge rutinene, mÄ du sende e-post med kvittering pÄ at innbetaling samt kontonummer betalingen kommer fra til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÄ aktivere JavaScript for Ä kunne se adressen .

Vanlige spÞrsmÄl - seedet gruppe

SpÞrsmÄl: Jeg var litt sen i avtrekkeren og rakk ikke Ä melde meg pÄ i tide. Men jeg har lÞpt pÄ 10.45 i forfjor, og dermed ser jeg at jeg kan lÞpe i seedet gruppe hvor dere sier at dere mener det ikke skal bli problemer med ledige plasser. NÄr kan jeg melde meg pÄ?

Svar: Mandag 8/9 om morgenen blir det lagt ut en melding om nÞyaktig nÄr det blir Äpnet for ytterligere pÄmelding (dag og tidspunkt). Dette gjelder ogsÄ seedet gruppe. I seedet gruppe mener vi at vi skal ha god plass til alle som oppfyller tidskravene.

SpÞrsmÄl: Hva er tidskravene til seedet gruppe?

Svar: For Ä fÄ starte i seedet gruppe er det fÞlgende tidskrav:

  • Herrer: Under 11 minutter pĂ„ Stoltzen minst et av de siste 3 Ă„rene - eller pĂ„ Stoltzekarusellen et av de siste tre Ă„rene.
  • Damer: Under 13 minutter pĂ„ Stoltzen minst et av de siste 3 Ă„rene - eller pĂ„ Stoltzekarusellen et av de siste tre Ă„rene.
I tillegg er det mulig Ä fÄ stille i seedet gruppe dersom man har tilsvarende resultater fra andre motbakkelÞp eller lignende. Resultater fra andre lÞp mÄ i tilfelle sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÄ aktivere JavaScript for Ä kunne se adressen merket med "Ønske om seedet gruppe". Skriv samtidig hvilken tid du (realistisk!) forventer Ä oppnÄ i Stoltzekleiven / beste treningstider slik at vi kan plassere deg riktig sted i seedet gruppe der startrekkefÞlgen i Är blir slik at vi fÄr bedre og bedre lÞpere frem mot supereliten.

SpÞrsmÄl: Jeg har meldt meg pÄ i seedet gruppe. NÄr skal jeg starte?

Svar: Seedet gruppe starter mellom 1245 og 1315. NÞyaktig starttidspunkt blir gitt pÄ den offisielle startlisten som kommer uken fÞr lÞpet. StartrekkefÞlgen i seedet gruppe vil bli lagt opp slik at lÞperne blir bedre og bedre - slik at alt ligger til rette for at Ärets utgave av Stoltzekleiven Opp blir den mest spennende som har vÊrt fra et tilskuer/media synspunkt. Ta gjerne en tur pÄ toppen for Ä fÞlge med nÄr seedet gruppe kommer i mÄl. De siste lÞperne i seedet gruppe vil starte med et minutts mellomrom. I begynnelsen av seedet gruppe er det 10 sekunders mellomrom, men med strenge krav til Ä komme med i seedet gruppe i Är vil det vÊre langt bedre plass i lÞypene i seedet gruppe i Är enn det har vÊrt tidligere Är.

SpÞrsmÄl: Jeg har meldt meg pÄ i seedet gruppe uten Ä tilfredsstille kravene. FÄr jeg allikevel stille?

Svar: Det vil bli streng kontroll pÄ lÞpere som er pÄmeldt i seedet gruppe - lÞpere som ikke oppfyller tidskravene / har fÄtt skriftlig bekreftelse pÄ e-post om at de kan stille i seedet gruppe vil bli slettet dersom pÄmeldingen er foretatt pÄ et tidspunkt der det ikke var andre ledige startnummer. Dette er fordi du i tilfelle har "sneket i kÞen" - og noe annet ville vÊre urettferdig i forhold til andre som ikke tok sjansen pÄ dette. For pÄmeldinger i seedet gruppe som ble gjort mens det var andre startnummer tilgjengelig, vil lÞperne selvfÞlgelig bli tildelt andre starttider. Vi har kontroll pÄ nÄr alle pÄmeldinger er gjort, og nÄr det var andre ledige startnummer tilgjengelig.

Vanlige spÞrsmÄl - gruppepÄmelding

SpÞrsmÄl: PrÞvde Ä logge meg inn i gÄr, men passordet virket ikke.

Svar: Alle passord som ble sendt ut fungerer - vi har testet de 3-4 passordene vi har fÄtt e-post pÄ at ikke virker, sett at de fungerer, bedt vedkommende forsÞke igjen, og da har de fungert. For Ä vÊre sikker pÄ at du skriver passord og brukernavn riktig, bruk copy/paste funksjonen og kopier direkte inn fra din e-post. ForÞvrig er gruppepÄmeldingen for tiden stengt fordi det er fullt i denne runden med pÄmeldinger, men som tidligere annonsert satser vi pÄ Ä fÄ frigjort plasser i neste uke.

SpÞrsmÄl: Vi blir bare 15 istedenfor 20 i vÄr gruppebetaling, og Þnsker Ä avbestille 5 plasser. Hva skal jeg gjÞre med betalingen.

Svar: Send oss e-posten du fikk med opplysninger om betalingsinfo, sÄ skal vi sende deg en ny e-post med ny betalingsinfo inkludert ny sum og KID-nummer. Vi stryker da ogsÄ de 5 ekstra plassene fra pÄmeldingen. Du trenger ikke Ä skrive noe om antallet i gruppen pÄ giroen.

SpÞrsmÄl: Jeg har ikke fÄtt med meg hvilket tidspunkt vi skal starte. Ser ikke det av kvitteringen jeg fikk heller. Deltakerne vil gjerne vite det.

Ved pÄmelding har du valgt en startgruppe, f.eks. startgruppen mellom klokken 10 og klokken 12. Hvilken startgruppe din bedrift/gruppe har valgt finner du pÄ denne oversikten. Endelig plassering i startgruppen blir offentliggjort nÄr startlisten blir lagt ut mandagen fÞr lÞpet. Generelt vil de som var sen med pÄmeldingen i siste startgruppe risikere Ä havne sent i startfeltet. 

SpÞrsmÄl: Hvordan fÄr jeg lagt inn navn og rekkefÞlge pÄ dem som skal lÞpe.

Svar: I uke 37 vil den ansvarlige for din gruppe fÄ tilsendt en e-post med en webadresse der han lett kan legge inn navnene og justere pÄ rekkefÞlgen. Siste frist for Ä legge inn navn og rekkefÞlge er onsdag 17. september!

SpÞrsmÄl: Hva gjÞr jeg hvis jeg ikke kan fylle opp alle plassene jeg har bestilt eller jeg fÄr en i tillegg?

Svar: Hvis du ikke kan fylle opp alle plassene mÄ du gi beskjed fÞr du betaler, sÄ fÄr du tilsendt ny KID og ny betalingsinformasjon. Dersom du Þnsker Ä bestille flere plasser mÄ du vente til informasjon om eventuelle ledige plasser blir gjort pÄ Stoltzen.no mandag 8/9 om morgenen, og se om det blir anledning til Ä bestille flere i din startgruppe.

SpÞrsmÄl: Vi Þnsker Ä melde oss pÄ som bedriftsidrettslag. (dersom det blir plass igjen pÄ mandag). Hva gjÞr vi for Ä fÄ til gruppepÄmelding?

Svar: Send navn pÄ gruppen/bedriften, navn pÄ ansvarlig og e-postadresse til oss, sÄ skal vi opprette en bruker til deg og sende deg passord. FÞlg sÄ med pÄ Stoltzen.no pÄ mandag om videre instruksjoner. 

SpÞrsmÄl: Vi er en familie pÄ fem som Þnsker Ä melde oss pÄ med gruppepÄmeldingen. Kan vi fÄ passord?

Svar: GruppepÄmeldingen er laget for stÞrre grupper pÄ 10 personer eller flere - typisk for bedrifter og idrettslag, men ogsÄ for andre mer lÞselig sammensatte grupper. Vi kan dessverre ikke opprette en gruppekonto for hver enkelt familie.

SpÞrsmÄl: Jeg ser at min e-postadresse er registrert for vÄr gruppepÄmelding, men jeg har ikke mottatt noen e-post med brukerinformasjon.

Svar: Dersom e-post adressen er riktig, har nok meldingen havnet i spam-filteret hos deg eller bedriften din. Jeg sender uansett brukerinformasjonen pÄ nytt her. Sjekk ellers i spam-filteret eller sjekk med de IT-ansvarlige i bedriften din om meldingen eventuelt har havnet der. 

 

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)