Bergen PT Senter - ny sponsor
søndag 18. august 2013 16:05

Vi har signert sponsoravtale med Bergen PT Senter, som har spennende tilbud til de som ønsker å få hjelp til trening og riktig ernæring.

 Bruk av Personlige Trener er blitt populært og flere og flere ser nytten av å få profesjonell hjelp til å ta viktige steg mht trening og kosthold.  

Bergen PT Senter sier følgende om tilbudet sitt:

"Lei av dårlige resultater på trening og helse? Bergen PT Senter er et treningssenter uten medlemmer og uten bindingstid. Trening og oppfølging hos oss skjer kun ved avtale med fagperson, som gir den beste forutsetning for resultat. Vi har moderne private omgivelser, og treningssenteret vårt er uten ”tilskuere”. Vi er spesialisert på Personlig Trening, fysioterapi, kostholdsoppfølging og klassisk massasje, jobber tverrfagelig, og er klar for å gi deg det beste." 

For mer info : Bergenpt.no

Attraktive premier på utlodning: 

Bergen PT Senter vil være tilstede på toppen av Stoltzen begge løpsdagene og dele ut informasjon om sitt tilbud, og tar du kontakt med de Stoltzehelgen er du med i trekningen av noen gode premier:

Hovedpremie: 1 stk PT pakke til verdi kr 6500

3 personer får hver 3 PT timer 

De tilbyr i tillegg 10% på alle PT-produktene som kjøpes Stoltzehelgen, enten via Stoltzestanden på toppen eller via mail. 

 

 

For å få hjelp til å starte en langspurt for å komme i god form til Stoltzen tilbyr Bergen PT Senter følgende tilbud som gjelder frem til 31.8: 

 

 

 

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)