StoltzeOppladning på ulikt nivå
tirsdag 14. august 2012 10:52

img 9933-490

Fjorårsvinnerne, Buer og Ludvigsen, tok NM-gull. Debutant og outsider med rekord i Ultraløp.

Det er bare snaue halvannen måned igjen til årets store høydepunkt på motbakkefronten. Favoritter, outsidere og mosjonisten gjør sitt til å stå best mulig rustet til møtet med den restaurerte traséen fra Fjellveien til Sandvikspilen.

Fjorårsvinnerne i de to hovedklassene, May Britt Buer og Thorbjørn Thorsen Ludvigsen, er selvskrevne i favorittsjiktet også i år. I helgen gjorde de sitt for å styrke favorittstempelet da de begge gikk til topps i NM i motbakkeløp som var lagt inn i Nuten Opp i baronibygden, Rosendal, i Hardanger.

Med NM-seieren sikret duoen seg også sammenlagtseieren i årets Norgescup i motbakkeløp. Da er det bare en ting som mangler i hva motbakkemeritter angår for at sesongen inneværende sesong skal være komplett.

Vi snakker da om seier i «verdens bratteste» motbakkeløp, Stoltzen.

29. september vil Stoltzen få et nytt bekjentskap i Torstein Lianes.

Lianes er debutant i trappen, men har vært opp en motbakke eller to tidligere.

I helgen var han og treningskamerat Mads Gausdal ute på rekordforsøk rundt Hjørundfjorden.

-Tidenes rÃ¥este «treningsøkt» til Stoltzen, karakteriserer «manager» Jan Erik Dale turen pÃ¥ 105 kilometer med over 6 000 akkumulerte høydemeter stigning.

Lianes og Gausdal brukte 19 timer og 40 minutter på å sette ny rekord rundt Hjørundfjorden.

Lianes er plassert i seedet gruppe før sin debut i Stoltzen, der får vi se om han kan hamle opp med den nye StoltzeKongen, Thorbjørn Ludvigsen, som kan skilte med fjerdeplass fra VM i ultra terrengløp fra i fjor.

Ludvigsen var under det mesterskapet også «kaptein» på det norske laget som kunne reise hjem fra mesterskapet med bronse i lagkonkurransen.

Det blir spennende å se hvem som henter hjem medalje av edlest valør av Lianes og Ludvigsen 29. september, under Stoltzen. Og kanskje får vi også ny rekord?

Les mer om «stuntet» til Lianes og Gausdal: her og her

Ludvigsen og Buers NM-triumfer kan du les om: her

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)