Store og små koste seg i Stoltzen
onsdag 21. september 2011 13:07

skole-lop-2011-21.09-04

I dag var det siste del av St. Paul skole og hele Krohnengen som tok utfordringen i skoleløpet, og ga seg i kast med de beryktede trappetrinnene fra Fjellveien til Sandvikspilen.

Elevene fra 10. trinn ved St. Paul åpnet ballet i dag. Deretter kom det en imponerende mengde elever fra Krohnengen skole. Samtlige elever fra 3.- til 7. trinn, mer enn 300 elever, tok seg opp Bergens fineste fjellsti for å nyte utsikt og matpakke på toppen.

På mandag innledet 8.- og 9. trinn ved St. Paul skole skoleløpene. De var dermed første elevkull ut i «nye» Stoltzen. I dag var det de eldste elevene ved skolen sin tur til å måle krefter under skoleløp opp Stoltzen.

Ivrige og utålmodige elever var så tent på oppgaven at mannskapet på start hadde problemer med å holde dem igjen til oppsatt starttid. Det var full fart på den nylagte «pukksteinen» i starten, og de fleste hold seg for god til å ta hvileskjær før de var utenfor synsvidde.

Etter St. Paul sine elever på 10. trinn hadde brøytet løype i høstløvet, var det Krohnengen skole som kom med en imponerende gjeng. Samtlige av skolens elever fra 3. til 7. trinn stilte i bunnen av Stoltzen.

De eldste, fra 5. til 7. trinn, tok med seg brikke og ble klokket i mål. Mens den yngre garde var mest opptatt med å få med seg matpakke og kakao til toppen.

Gjengs for alle de over 300 elevene var gleden over at de kunne boltre seg i Stoltzen. Og etter en kraftanstrengelse på syregrensen smaker det godt med lunsj ved Sandvikspilen.

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)