Beredskapsplan

Så langt i Stoltzekleieven Opp's 38-årige historie, har vi heldigvis vært forskånet for alvorlige hendelser / uhell av noe slag ifm. løpet.
 
Når vi i år passerer ca 6000 påmeldte, må vi imidlertid være så realistiske å erkjenne at før eller senere vil vi få en alvorlig hendelse, hvor en løper enten får et illebefinnende, faller og slår seg el.l. undervegs oppover løypen.
 
Som arrangør tar vi dette svært alvorlig, og vi føler selv at vi har gjort det som kan gjøres for å kunne takle en slik hendelse så godt som mulig.
 
Løpsdagene har vi bl.a. tre førstehjelpslag utplassert i løypen (ved start, midt i og i mål). Hjertestarter finnes både halvveis og i målområdet, og vi har en plan for hvordan skadde løpere skal transporteres ut, enten på båre eller med helikopter (avhengig av hvor i traseen den skadde løperen befinner seg).
 
Dersom en alvorlig hendelse inntreffer, vil det kunne bli nødvendig å stoppe løpet til den skadde personen er transportert bort. I spesielle tilfeller må løpet vurderes å stoppes resten av dagen.  I et slikt tilfelle vil de som blir berørt av stans i løpet IKKE få anledning til å løpe senere løpsdagen. Når løpet evt. startes opp igjen, vil vi måtte ta fatt i startlisten fra det tidspunkt vi da er kommet til. Dette av hensyn til den elektroniske tidtakingen m.m.
 
Løpere som dermed ikke får løpt løpsdagen, vil få en ny sjanse til å løpe snarest mulig kommende uke. Dette vil bli et helt enkelt arrangement.  Info om dette vil evt. bli lagt ut på nettsiden. Startkontingent vil i et slikt tilfelle ikke bli refundert.
 
Vi håper selvfølgelig at det heller ikke i år skal bli behov for vårt beredskapsopplegg, men vi er altså forberedt dersom noe skulle skje. 

Info til allergikere: Vær obs på at vi ute ved veien har et stort bål som gir til dels mye røyk.

Sist oppdatert ( mandag 17. april 2017 11:38 )
 

StoltzeBilder

 I 2016 ble det nesten 20.000 bilder av våre tøffe Stoltze-løpere. Hvorfor ikke ta vare på minnene med et bilde, et lerret eller en kopp?

Stoltzekleiven Opp 2017

Stoltzekleiven Opp 2017 vil gå fredag 29. og lørdag 30. september. Påmeldingen åpner i april/mai.

#stoltzen på Instagram

SMS Treningslogg

22/9Terje Thorkildsen21.32
22/9Svein Austrheim18.31
22/9Morten Tronstad10.52
21/9Jon Harald Leknes13.40
21/9Terje Thorkildsen22.51
21/9Sigve Langfeldt13.49
20/9rune pedersen12.09
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I sommersesongen trekker vi ukentlig premier fra alle som benytter enten SMS Treningsloggen eller loggboken på toppen av Stoltzen. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Skoleløpene i Stoltzen

Varegg arrangerer årlig skoleløp i Stoltzen for rundt 2000 elever i regi av Varegg sitt Storbyprosjekt, som støttes av FYSAK enheten i Bergen Kommune. Vi inviterer de sentrumsnære skolene, og klassikeren "Rotteræset" (Rothaugen ungdomsskole) er prosjektets høydepunkt. Booking av skoler til årets skoleløp foregår i april/mai. Interesserte skoler bes ta kontakt via e-post: skolelop@stoltzen.no.

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

stoltzelaug sponsor_15_06_15

 

 

 
 
lplabbet logo_190px 
 
abb-188

 

 

Arenareklame

 

TV2 sumo_130

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 AfterStoltz 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)