PÅMELDINGSPLANEN
mandag 23. august 2021 20:18

ENDELIG STARTER PÅMELDINGEN!

Grupper kan melde seg på tirsdag morgen 24.aug kl 07.00 (alle grupper har fått egen mail).

Individuelle med minst 10 deltakelser, seedet gruppe: tirsdag 31.aug, kl 07.00

Andre individuelle: onsdag 1.sept, kl 07.00

Link for individuell påmelding

All info om påmelding finner du under fanen "Påmelding" her på Stoltzesiden.

 

 
Löplabbet og INOV-8 er vår skopartner
onsdag 23. juni 2021 17:01

Löplabbet har de gode INOV-8 modellene for terrengløping. Kompetent betjening hjelper deg med å finne de beste skoene for din fot og din bruk!

 

 
Stoltzekleiven Opp 2021 arrangeres som planlagt 24-25. September!
onsdag 23. juni 2021 16:35

Gjenåpningen av samfunnet er nå kommet så langt at vi tør love et topp arrangement for våre deltakere. Vi følger nøye med på hvordan smitten og reguleringer utvikler seg gjennom sommeren, og vi vil gjøre nødvendige tilpasninger i arrangement for å kunne gjennomføre på en forsvarlig måte.


Vi er veldig glade for å kunne gi denne beskjeden, og håper på stor entusiasme og gjensynsglede med løperne!

 

 

 

Les mer …
 
PÅMELDING for Stoltzekleiven Opp 2021 er UTSATT
lørdag 10. april 2021 21:48

På grunn av at det fremdeles er stor usikkerhet knyttet til gjenåpningen av samfunnet og idrettsarrangementer, ser vi oss nødt til å utsette påmelding inntil videre. Vi har stor tro på at vi vil kunne gjennomføre årets arrangement, men ser oss nødt til å holde åpne alternative tidspunkt og arrangementsformer. 

Vi tar vårt ansvar til våre deltakere på stort alvor, og ønsker ikke å havne i en situasjon hvor nærmere 6000 påmeldte får sitt treningsmål flyttet eller kansellert.

Vi har meget sterk tro på at det vil la seg gjøre å gjennomføre Stolztekleiven Opp i en eller annen form i løpet av høsten, så vi oppfordrer alle til å holde formen vedlike!

Vi kommer tilbake med ny vurdering og mer informasjon i begynnelsen av juni.

Optimistisk hilsen fra Arrangementskomiteen

Stay Safe!

 
Odvar Holsen til minne
søndag 13. september 2020 19:52

Odvar Holsen er død. Den eneste løperen med plettfritt rulleblad for fremmøte i Stoltzekleiven Opp siden debuten i 1979, har tatt sin siste tur fra Fjellveien til Sandviksfløyen. Det stoppet på 41 deltakelser. Persen hentet han på tredje forsøk, 10:59 i 1981.

Les mer …
 
Stoltzekleiven Opp 2020 avlyses!
tirsdag 18. august 2020 20:22

Med bakgrunn i den pågående smittesituasjon og gjeldende restriksjoner, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse årets arrangement. Stoltzekleiven Opp har vært arrangert uten avbrudd, 41 ganger siden oppstarten i 1979, og det er med meget tungt hjerte vi tar denne beslutningen. 


Vi i arrangørkomiteen har helt fra pandemien kom til Norge i mars, tatt situasjonen på alvor, og valgte tidlig å utsette påmeldingen. Dette ble gjort fordi vi ikke ønsket å havne i en situasjon, hvor vi måtte informere 5-6000 påmeldte løpere om at arrangementet allikevel ikke ble av. Vi ønsket heller ikke å ta imot betaling fra deltakere, mens det enda var stor risiko for å måtte avlyse.

Over sommeren har vi fulgt utviklingen tett, men slik situasjonen har utviklet seg ser vi oss dessverre nødt til å avlyse årets arrangement. Vi har i prosessen rådført oss med både idrettsforbundet og smittevern-myndigheter og fått innspill til hjelp i vår vurdering. Følgende momenter har veid tungt for vår beslutning:

Smittedugnaden - Utallige andre idrettslag, privatpersoner og næringsdrivende har i løpet av 2020 måttet avlyse sine arrangementer og aktiviteter, da blir det mest riktig for oss å etterfølge det ansvaret andre også har tatt før oss.

Folkefesten - Vår ambisjon er hvert år at Stoltzekleiven Opp skal være en skikkelig opptur, med mye folk, heiarop, glade omfavnelser, gruppebilder og generelt stor stemning. Dette ville dessverre ikke ha vært mulig i år.

Sikkerhet - Sikkerheten til både til våre funksjonærer og deltakere veier aller tyngst. Hvert år deltar det over 400 personer over 60 år under Stoltzen, og flere av både våre deltakere og funksjonærer befinner seg i risikogrupper eller arbeider til daglig som helsepersonell. Vi mener blant annet derfor at det ikke ville vært ansvarlig av oss å gjennomføre årets arrangement.

Vi håper at alle har forståelse for denne beslutningen slik situasjonen er. Vi oppfordrer imidlertid alle til å holde treningen ved like, enten på egenhånd eller sammen med gode kollegaer og venner. Ikke minst håper vi at vi sees igjen til neste år, som alltid siste helgen i september, under Stoltzekleiven Opp 2021!

Sportslig hilsen 
Stoltzekleiven Opp
v/ løpsleder Carl Eilert Macody Lund
 
Påmelding utsatt til over sommeren
torsdag 18. juni 2020 08:38
Hei alle kjære medlemmer av Stoltze-familien,
Sommeren er kommet til Bergen og ivrige mosjonister er å se overalt, spesielt i Stoltzen!

Vi får mange henvendelser ang årets arrangement, men har dessverre ikke så mange svar å gi.

Vi håper fremdeles å kunne arrangere Stoltzekleiven Opp den 25. og 26. september, da med nødvendige justeringer i arrangementet for å kunne overholde de retningslinjer som settes fra helsemyndighetene.
Det er imidlertid stor usikkerhet knyttet til hvordan situasjonen vil utvikle seg over sommeren, og hvilke regler som vil gjelde i slutten av september.
Det kan bli aktuelt både å endre, flytte eller avlyse arrangementet, usikkerheten er for øyeblikket stor. 

Vi velger derfor å ikke åpne påmelding før sommeren, og vil ikke åpne denne før vi er trygge på hvilket arrangement vi kan tilby våre deltakere.
Ny vurdering vil bli tatt over sommeren, og vi forventer å kunne komme med en endelig beslutning i midten av august.

Vi håper at alle har forståelse for at dette er krevende vurderinger, og at vi fremfor alt ønsker å møte våre deltakere med respekt og ansvarlighet.
Inntil videre anbefaler vi alle til å holde treningen og motivasjonen oppe, så håper vi å se flest mulig på startstrek i september, dersom det lar seg gjøre!

Sportslig hilsen
Stoltzekleiven Opp 
v/ Løpsleder Carl Eilert Macody Lund
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 6 av 96

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2023

Stoltzekleiven Opp 2023 arrangeres 29. og 30. september 2023.

 

SMS Treningslogg

8/2Frank R. Olsen16.27
7/2Hans Peter Endal 15.50
6/2Hans Peter Endal 16.00
6/2Endre Tvinnereim15.40
5/2Hans Peter Endal 16.00
4/2Trond Fjeldberg21.00
3/2Frank R. Olsen16.20
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)